Privat | Erhverv

Presse | nov 18, 2016 14:47

Husk Rejseforsikringen

Skal du holde efterårsferie uden for Danmarks grænser, er det vigtigt at huske at få Rejseforsikringen med, når du pakker kufferten.

På rejser uden for Danmark er du nemlig ellers kun dækket via det blå EU-sygesikringskort. Kortet dækker dig på samme vilkår som en borger i det land, du rejser til.

Reglerne varierer meget fra land til land, og i nogle lande skal du selv betale en del af udgifterne, hvis du bliver syg. Du vil altid selv skulle lægge ud for lægebesøg og -behandling og også selv sørge for at få refunderet det, du har ret til via det offentlige.

 

Lad bekymringerne blive hjemme

Tager du Alm. Brands Rejseforsikring med på ferien, slipper du for selv at lægge ud og bekymre dig, om du er dækket eller ej. Vores Rejseforsikring tager nemlig højde for, at dækningen på det gule sygesikringsbevis ophørte i udlandet i 2014.

Det betyder, at forsikringen bl.a. omfatter:

  • Lægebehandling og hospitalsindlæggelse ved akut sygdom og tilskadekomst på rejser i Europa, dvs. udgifter, som før var dækket af den offentlige rejsesygesikring.
  • Hjemtransport ved sygdom og dødsfald.
  • Alarmcentral i Danmark, hvor du kan få hjælp døgnet rundt.

Dækker hele året og hele din husstand

Rejseforsikringen dækker alle i din husstand, uanset hvor mange gange I rejser i løbet af året. I behøver derfor ikke at købe en ny forsikring, hver gang I rejser. Skal I rejse uden for Europa, kan I nemt ændre forsikringen, så den dækker i hele verden. Forsikringen dækker også ferierejser i Danmark ved minimum tre overnatninger. Og vælger du afbestillingsforsikring, dækker den også i Danmark.

 

Beregn og køb Rejseforsikring