Privat | Erhverv

Presse | nov 17, 2017 00:00

Alm. Brand Bank og Dansk Svømmeunion sætter punktum for godt samarbejde

Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk
I fire år har Alm. Brand Bank været partner og landsholdssponsor for Dansk Svømmeunion. Det har været fire gode og udbytterige år for begge parter, der ved årets udgang går hver til sit. Fra 2018 ophører samarbejdet mellem Alm. Brand Bank og Dansk Svømmeunion, når den fireårige aftale udløber. Både den finansielle koncern og forbundet har været rigtig glade for samarbejdet. Hos Alm. Brand Bank, der beskæftiger sig med bank, forsikring og pension, har timingen været rigtig god.

”Vores bank havde brug for mere synlighed,” fortæller direktør i Alm. Brand Bank Michael Iversen. ”Vi havde behov for en sympatisk platform, hvorfra vi kunne udbrede kendskabet til Alm. Brand Bank. Det har vi fået gennem Dansk Svømmeunion, og det har haft betydning for, at vi i dag har en større bank end for fire år siden.”

 

Hos Dansk Svømmeunion ser man tilbage på det fireårige samarbejde med stor glæde.

”Det har været fire gode og spændende år. Samarbejdet har rent økonomisk tilført midler, som har gjort det muligt for os at videreudvikle på tiltag inden for unionens landsholdsaktiviteter. Hertil har det også menneskeligt set været en god og udviklende oplevelse at samarbejde med Alm. Brand Bank. Vi repræsenterer to forskellige verdener, og alligevel har vi været gode til at finde fælles fodslag og skabe værdifuld synergi,” udtaler direktør i Dansk Svømmeunion Pia Holmen.

 

Samarbejdet blev offentliggjort i forbindelse med EM i Herning i december 2013. Om få uger sættes der punktum for samarbejdet ligeledes i forbindelse med et EM i Danmark, denne gang i København. Her vil Alm. Brand Bank være synlig som landsholdssponsor for sidste gang.

 

Kontakt

Alm. Brand presse: Sara Stendevad, mobil: 31 42 63 13, e-mail: absand@almbrand.dk

Dansk Svømmeunion presse: Nora Thomsen, mobil: 21 49 09 37, e-mail: nt@svoem.dk