CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Presse | nov 06, 2017 23:00

Gratis forsikring året ud

Det nye digitale forsikringskoncept, Yndlings, bliver nu gratis i en kampagneperiode, der løber resten af 2017.
Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk
Yndlings er født på nettet og er ifølge Alm. Brand fremtidens forsikring, hvor kunderne kun betaler for det, de har brug for at forsikre. ”Vi bruger Netflix-modellen, hvor man får mulighed for at prøve produktet uden beregning, inden man beslutter sig for, om man vil købe,” siger privatdirektør i Alm. Brand, Pia Holm Steffensen.

Nej tak til klassiske forsikringer

Yndlings blev lanceret i september og henvender sig især til unge, der ikke har behov for en klassisk indboforsikring, fordi de ikke ejer så mange ting. Potentialet er stort – op mod fire ud af ti unge i aldersgruppen 18-25 år har nemlig ingen forsikring i dag og står dermed selv med regningen, hvis uheldet rammer.

 

”Det er en gruppe, vi i branchen har haft svært ved at nå med de eksisterende tilbud. Derfor tænker vi nyt. Men det er derfor også en målgruppe, vi ikke har så meget viden om. Ved at gøre forsikringen gratis i en periode, håber vi at blive klogere på, hvilke forsikringsbehov de unge har og hvilke skader, de får. På den måde kan vi også tilpasse Yndlings, så det rammer plet hos endnu flere," siger Pia Holm Steffensen.

 

Forløber for flere digitale løsninger

Yndlings er uden binding, og man kan løbende skifte de ting ud, man vælger at forsikre.

Kunderne får desuden i høj grad indflydelse på, hvilke ting Yndlings skal rumme i fremtiden, og om det digitale forsikringskoncept skal udvides til også at dække for eksempel rejser og events.

”Det er en forløber for et mere digitalt forsikringsmarked, hvor det bliver muligt at sammensætte sin helt personlige forsikringsløsning og kun betale for dét, man selv vælger at få dækket. Og så er det også vigtigt, at den er nem at købe,” siger Pia Holm Steffensen.

 

Yndlings kan købes via Yndlings.dk, og tilbuddet om gratis basisforsikring året ud gælder indtil den 30. november.