Privat | Erhverv

Presse | nov 10, 2017 00:00

Privatleasing er stadig attraktivt

​Alm. Brand Leasing tilbyder stadig en fast månedlig pris og en overskuelig biløkonomi
Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk
Efter regeringen fremsatte sit forslag til ændring af afgiftsreglerne, har leasingbranchen arbejdet på højtryk for at finde ud af, hvad det betyder for kunderne. Nu har Alm. Brand et svar: I får stadig en fast månedlig pris og en overskuelig leasingaftale.

Der er ingen tvivl om, at regeringen og Dansk Folkepartis udspil om de nye regler for registreringsafgifter har fået stor opmærksomhed fra leasingbranchen. Siden slutningen af september har alle medarbejdere i Alm. Brand Leasing brugt alle vågne timer på at regne ud, hvad ændringerne vil betyde for kunderne. I det store og hele er svaret, at det fortsat vil være attraktivt at lease din bil.

 

Vi vil stadig tilbyde privatkunder en fast månedlig pris fra begyndelsen af leasingaftalen til kontraktens udløb,” siger adm. direktør i Alm. Brand Leasing, Thomas Lindgren Mortensen. ”Med de nye afgiftsregler vil nye leasingtilbud ligge prismæssigt tæt på de tidligere tilbud, og i det store hele vil de fleste kunder ikke mærke nogen væsentlig forskel. Men det har været vigtigt for os at kunne beholde de værdier, det giver at lease en bil, nemlig en overskuelig og forudsigelig biløkonomi,” siger han.

 

En del af lovforslaget indeholder krav om en revurdering af bilen efter fire måneder. Det får ikke mærkbar betydning for nye privatleasingkunder, fordi Alm. Brand tager højde for ændringerne i de enkelte tilbud.

 

Ingen ændringer for bestilte biler

Der sker ingen ændringer for leasingaftaler, hvor bilen er indregistreret, før lovforslaget blev fremsat. De privatkunder, der har bestilt biler og skrevet under på en leasingaftale med Alm. Brand Leasing, kan fortsat få leveret bilen til den aftalte pris.

 

”Vi ændrer ikke i de eksisterende kontrakter. Kunderne kan regne med, at prisen passer med det, vi har aftalt, uanset om de har fået leveret bilen eller venter på den,” siger Thomas Lindgren Mortensen. Alle informationer om den enkelte leasingaftale vil som altid være at finde på de enkelte tilbud, som kunderne møder. Og medarbejderne i Alm. Brand Leasing er indstillede på, at de muligvis skal besvare flere spørgsmål end tidligere.

 

Priseksempler

Renault Clio IV og Nissan Qashqai Visia er Alm. Brand Leasings mest populære biler. De kan i dag leases for hhv. fra 2.195 kr. og 3.095 kr. om måneden og med en udbetaling på 9.995 kr. for begge modeller.