Privat | Erhverv

Presse | mar 24, 2017 10:43

Alm. Brand debuterer på messe med to nye vognmandsprodukter

Alm. Brand deltager i Transport 2017 med to nye og unikke forsikringsprodukter til vognmænd. Som helt ny spiller på transportmarkedet er det også første gang, Alm. Brand er med på messen. Det sker både med en stand og som sponsor for Show Truck Award.

En vognmand lever af at yde en god og stabil service til sine kunder. Det kan derfor have enorm negativ betydning, hvis der sker skader på kundens varer, eller hvis vognen pludselig skal på værksted. Derfor har Alm. Brand for nylig lanceret to nye og unikke forsikringer til vognmænd; en fragtføreransvarsforsikring og en lastbilforsikring.

”Vi valgte sidste år at træde ind på markedet for forsikringer til vognmænd. Det gør vi helhjertet og med produkter, som vi mærker en efterspørgsel på. De er allerede taget godt imod af kunderne, og vi har derfor store forventninger,” fortæller Peter Flemmer, erhvervsdirektør i Alm. Brand, der som ny forsikringsaktør på vognmandsmarkedet deltager på messen i Herning for første gang.

 

Unikt produkt til fragtførere

Alm. Brand lancerede i 2016 en helt ny fragtføreransvarsforsikring til danske vognmænd. Den adskiller sig særligt fra resten af markedet i måden, prisen beregnes på: ”Når vi forsikrer vognmanden, baserer vi det på omsætning i stedet for antal biler. På den måde er vognmanden sikret en fair pris, og han er altid forsikret korrekt, uanset hvilken vogn han kører i – og uanset hvor han kører i ’grønt kort’-området. Det giver vognmanden en tryghed i det daglige,” forklarer Peter Flemmer og fortsætter:

 

”Vores fornemste opgave er at gøre kundernes tilværelse så enkel og problemfri som muligt. Som vognmand måles man på, hvor godt man passer på de varer, man transporterer for andre. Det har derfor afgørende betydning, at vognmanden hurtigt og enkelt kan tilbyde erstatning til kunden, hvis varerne bliver beskadiget undervejs.” For at sikre vognmanden størst mulig fleksibilitet er fragtføreransvarsforsikringen hos Alm. Brand en selvstændig forsikring, der kan købes uden at være en fast del af en lastbilforsikring.

 

Ny lastbilforsikring

Sidste år lancerede Alm. Brand også en helt ny lastbilforsikring, der i kraft af sin sammensætning er den første af sin slags på markedet: ”Vi har sammensat et unikt forsikringsprodukt, som er stærkt både på indhold og den rådgivning, der følger med. Vi ved, at personlig og målrettet rådgivning har stor betydning for vognmænd. Derfor har vi ansat seks specialiserede assurandører, der er klar til at rådgive vognmændene. Desuden har produktet en række stærke fordele såsom kilometertarif og ingen prisstigninger efter en skade,” fortæller Peter Flemmer.

Lastbilforsikringen indeholder kaskodækning og den lovpligtige ansvarsdækning på selve lastbilen. Derudover er der tilknyttet fleksible tillægsdækninger såsom Førerulykke (dækning af chaufføren), Afsavn (økonomisk plaster på såret, når vognen er på værksted) og Fremmed sættevogn (dækning af skader på tredjemands sættevogn).