CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Presse | mar 29, 2017 07:55

Alm. Brand er klar med My Wallet

My Wallet er en app til din smartphone, hvor du kan tage dit dankort med i mobilen og betale kontaktløst med din mobil i en lang række butikker.

Nemt og hurtigt

My Wallet fungerer som en digital tegnebog. Du skal blot registrere dine betalingskort i appen, og så kan du betale ved at holde mobilen hen over betalingsterminalen. Ved beløb under 200 kr. holder du blot din mobil hen til terminalen, og så er betalingen registreret. Ved beløb over 200 kr. skal du også indtaste en kode, du selv har valgt. På den måde bliver det nemt og hurtigt at betale, og skulle der alligevel ske et misbrug, vil du være ligeså godt dækket som ved dine andre betalingskort.


Mange butikker er klar, og flere er på vej

Mange butikker har allerede åbnet op for kontaktløs betaling med My Wallet i deres kort-terminaler. Og i løbet af april vil du opleve, at endnu flere butikker åbner op for muligheden.

Hvis du er i tvivl, om din favoritbutik er klar til betaling med My Wallet, så spørg ved kassen i butikken.


Sådan kommer du i gang

Det er nemt at oprette og komme i gang med My Wallet. Sådan kommer du i gang:

  • Download My Wallet i Google Play til din Android-mobil eller i App Store til din iPhone. Android-mobiler skal som minimum køre Android version 5.0 og have NFC-antenne. iPhones skal være iPhone 4S eller nyere og mindst have iOS version 9.
  • Vælg Alm. Brand Bank fra listen i menuen.
  • Identificer dig med dit NemID.
  • Vælg det eller de betalingskort, du ønsker at have som virtuelle betalingskort i din My Wallet. Den nye wallet understøtter både Dankort og Mastercard på Android. På iPhone understøttes kun Dankort, mens Mastercard vil blive understøttet på et senere tidspunkt.
  • Vælg en kode til de virtuelle betalingskort. Koden må ikke være den samme som den eventuelle kode til mobilen. Den må heller ikke bestå af ens eller fortløbende tal, eksempelvis 1111 eller 1234.

Nu kan du betale med My Wallet fra din mobil. Ved beløb over 200 kr. skal du indtaste din wallet-kode på mobilen.

 

Links til appen My Wallet i iTunes og Google Play:

 

Har du spørgsmål?

Alm. Brand Bank har udviklet My Wallet i samarbejde med Nets og BOKIS, som består af størstedelen af de lokale pengeinstitutter og regionale banker i Danmark.

Hvis du har spørgsmål til My Wallet, kan du ringe til Kundeservice på tlf. 35 47 48 49 mellem kl. 8.30 og 18.00, eller Netbank Hotline på 35 47 47 00 mellem kl. 14.00 og 19.00.