CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Nyhed | apr 27, 2017 22:16

Baby på vej

Maria Lindeberg, Pressechef abmali@almbrand.dk
Alm. Brand tilbyder en ny graviditetsforsikring til gravide og nybagte mødre. Forsikringen er et supplement til offentlige ydelser og dækker blandt andet ved længere indlæggelser og medfødte lidelser hos den nyfødte.

Langt de fleste graviditeter forløber uden de store problemer undervejs. Men for nogle bliver de ni måneder, der skulle have været fulde af lykke og forventningens glæde måske afløst af bekymringer for, om alt nu er, som det skal være. En ny forsikring fra Alm. Brand – ”Baby På Vej” – kan give ekstra tryghed både under og efter graviditeten.

 

”Forsikringen kan give dig støtte og hjælp til at komme videre, hvis der skulle opstå komplikationer i forbindelse med graviditeten eller fødslen. Som med andre forsikringer håber man ikke, at man nogensinde får brug for den, men den er rar at have, hvis der skulle ske noget,” siger privatdirektør Pia Holm Steffensen fra Alm. Brand, der som det første selskab i Danmark tilbyder forsikringer til gravide og deres nyfødte.

 

Et supplement til offentlige ydelser

Forsikringen kan købes i to varianter. En basis- og en udvidet udgave med bredere dækning. ”Vi vil gerne lave et supplement til det offentlige tilbud til gravide og fødende, så der er mulighed for at få hjælp, hvis der skulle ske noget. Det kan f.eks gøre en forskel, at du kan købe dig til ekstra rengøringshjælp derhjemme efter en kompliceret fødsel, så du kan bruge din energi på at koncentrere dig om familien,” siger Pia Holm Steffensen.

 

Kan købes af alle

Baby på Vej dækker fra den 23. graviditetsuge, til barnet er seks måneder. Forsikringen kan købes af alle, også selvom man ikke er Alm. Brand-kunde i forvejen. ”Det betyder, at du også kan give forsikringen som gave til en ven eller et familiemedlem, hvis du kender en, der har brug for ekstra tryghed i graviditeten og i månederne efter," siger Pia Holm Steffensen.

Læs mere om Baby på vej