Privat | Erhverv

Presse | sep 22, 2017 15:41

Nye regler for registreringsafgifter får betydning for Alm. Brand Leasing

Nye registreringsafgifter på biler får også betydning for leasingbranchen.
Regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om nye regler for registreringsafgifter på biler. Den endelige lovtekst er endnu ikke formuleret, men det står klart, at ændringerne får betydning for leasingbranchen.

Se opdatering i bunden af nyheden

 

Thomas Lindgren Mortensen, som er administrerende direktør i Alm. Brand Leasing er glad for, at aftalen endelig er faldet på plads. ”Branchen har generelt ventet på en udmelding længe, og selvom det endnu er for tidligt at sige noget om, hvad det præcist betyder for vores kunder i både privat- og erhvervsleasing, så hilser vi de miljø- og sikkerhedsmæssige ændringer velkomne,” siger Thomas Lindgren Mortensen.

 

De nye afgiftsregler betyder, at familiebiler i mellemklassen typisk vil blive billigere. ”Det er stadig uvist præcis, hvilken betydning de nye afgifter får for de leasede biler fremover, men det er vores forventning, at det fortsat vil være en billigere løsning at lease frem for at eje en bil, både for erhvervskunder og private kunder,” siger Thomas Lindgren Mortensen. Alm. Brand vil løbende informere kunder via e-mails, sociale medier og her på siden.

 

Læs Aftale om ny registreringsafgift på Regeringen.dk

 

Opdatering:

Tirsdag den 3. oktober sendes lovteksten i høring. Derefter skal lovforslaget behandles i Folketinget. Vi opdaterer kunder og andre interessenter løbende. Alm. Brands leasing-site er pt. kun delvist tilgængeligt, da vi er i gang med at beregne, hvilke konsekvenser de nye regler vil få. Vi åbner sitet igen, så snart vi har et overblik over, hvordan reglerne vil påvirke Alm. Brand Leasing.  

Den 3. oktober har brancheorganisationen Finans og Leasing desuden indsendt en klage til Europa Kommissionen. Den kan læses her.