Privat | Erhverv

Presse | nov 21, 2018 00:00

Alm. Brand tager markedsandele på erhvervsleasing

Væksten på erhvervsleasing sker blandt andet i Jylland og er taget yderligere til, efter at selskabet åbnede kontor i Aarhus tidligere i år.
Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk
Alm. Brand Leasing har nu leaset lige så mange vare- og firmabiler ud til kunder som hele sidste år. Dermed bliver 2018 endnu et rekordår for selskabet, som også tager markedsandele.

Når virksomheder og medarbejdere vælger leverandør af leasede varebiler og firmabiler, falder valget i stigende grad på Alm. Brand Leasing. Selskabet har per 1. november erhvervsleaset 20 procent flere biler end på samme tidspunkt sidste år. Dermed bliver 2018 endnu et rekordår for Alm. Brand Leasing.

 

”Vi er en mindre spiller på markedet for erhvervsleasing, og det gør, at vi typisk skal kæmpe lidt hårdere end de store selskaber for at få det første møde hos en virksomhed. Når vi er der, gør vi derfor en stor dyd ud af at forstå virksomheden, tilpasse vores rådgivning og opbygge en stærk og tillidsfuld relation. Det, kan vi mærke, betyder rigtig meget, når den flådeansvarlige skal vælge sin samarbejdspartner,” fortæller Jacob Bender-Petersen, der er erhvervssalgsdirektør i Alm. Brand Leasing.

 

Han tilføjer, at det også kan ses i kundeporteføljen, at selskabet siden januar har haft en medarbejder fast tilknyttet Alm. Brands rådgivningscenter i Aarhus til at servicere de jyske virksomheder. Siden sidste år er andelen af kunder uden for Sjælland vokset, så knap halvdelen af kunderne i dag kommer fra enten Jylland eller Fyn. Alm. Brand Leasing er blandt de ti største leasingselskaber på fleet management erhverv og har nu cirka seks procent af det danske marked.