Privat | Erhverv

Presse | okt 02, 2018 00:00

Håndboldstjerner var forsikringssælgere for en aften

Sofie Bæk Andersen fra Silkeborg-Voel KFUM fik flere aftaler på blokken
Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk
Silkeborg-Voels ligahåndboldkvinder var kommet på udebane, da de i en time skulle agere mødebookere for samarbejdspartneren Alm. Brand i Aarhus. Der kom mange møder i kalenderen med finanskoncernens assurandører og dermed også mulighed for en del penge i klubkassen.

Der var hektisk aktivitet på telefonerne hos Alm. Brand i Aarhus onsdag aften. Det var dog ikke de normale mødebookere, der skulle finde de retoriske guldkorn frem. I stedet var det Silkeborg-Voels håndboldkvinder, der skulle prøve at sælge idéen om et forsikringsmøde med en af koncernens lokale assurandører.

 

De potentielle kunder i den anden ende var alle forældre til ungdomsspillere i landets største håndboldklub. Silkeborg-Voel KFUM har i alt 70 håndboldhold, og for at sikre udviklingsarbejdet er det nødvendigt med en økonomi, der følger med. Derfor har klubben lavet en sponsoraftale med Alm. Brand, som sikrer, at den ambitiøse klub får en sum penge, hver gang den henviser en ny kunde til finanskoncernen. Hvor traditionelle sponsorater rummer et fast beløb, er der i denne aftale ikke noget loft over, hvor mange penge, klubben kan hente.

 

Ligatopscorer landede flere aftaler

Sidste sæsons ligatopscorer Sofie Bæk Andersen var blandt de spillere, der ringede rundt til ungdomsspillernes forældre midt i ulvetimen. ”Det var rigtig spændende, og der var en god stemning. Vi havde også en intern konkurrence om, hvem der kunne få flest aftaler, og jeg er personligt godt tilfreds,” siger Sofie Bæk Andersen. Hun nåede at tale med omkring 20 forældre og fik fem aftaler undervejs. ”Jeg tror da helt klart også, at jeg havde en fordel i, at alle dem, jeg ringede til, kendte mig. Det har nok gjort det lidt nemmere at få aftalerne i hus,” griner hun.

 

Markedschef: - En god aften

Alm. Brands regionale markedschef, Morten Bach, er meget tilfreds med arrangementet i Aarhus. ”Det gik rigtig godt. Pigerne fik arrangeret omkring 20 møder med potentielle kunder, som vi nu ser frem til at tale med”, siger han. Markedschefen er glad for den nye sponsoraftale, også fordi klubben viser så meget gå-på-mod i forhold til, at få idéen med aftalen til at lykkes. ”Den her aften var deres idé. Jeg kan mærke, at de virkelig vil det her, og det er fedt. At det lykkedes spillerne at lave mange aftaler med potentielle kunder viser et engagement, som begge parter kan få rigtig god gavn af,” siger Morten Bach.

 

Fakta om aftalen:

Silkeborg/Voel og Alm. Brand har indgået en sponsoraftale, der sikrer klubben penge, hver gang den henviser kunder til finanskoncernen. En ny forsikringskunde udløser 500 kr., mens en ny kunde i Alm. Brand Bank udløser yderligere 1000 kr. En ny erhvervskunde kan potentielt give klubben flere tusinde kroner.