Privat | Erhverv

Presse | maj 08, 2019 00:00

​Mere end hver anden nye bankkunde i 1. kvartal er forsikringskunde i Alm. Brand

Alm. Brand hovedkontor i København
Foto: PR
Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk
I 2017 præsenterede Alm. Brand sin strategi frem mod 2022, der skal sikre koncernen flere kunder, der samler deres engagementer i flere af koncernens forretningsområder. Og strategien ser ud til at virke. Mere end hver anden, der blev kunde i Alm. Brand Bank i 1. kvartal i 2019, var i forvejen forsikringskunde i koncernen.

”Vi ser en rigtig god vækst i antallet af nye bankkunder. Det er meget positivt. Koncernens strategi som finansiel helhedsrådgiver er nu for alvor ved at bære frugt. Således ser vi blandt andet, at 56 procent af de bankkunder, som vi fik i 1. kvartal i år, i forvejen var forsikringskunder hos os,” siger adm. direktør i Alm. Brand A/S, Søren Boe Mortensen.

 

Kunder vil gerne samle

Væksten bekræfter Alm. Brand i, at kunderne ønsker at samle deres finansielle løsninger ét sted, så deres samlede økonomi hele tiden er optimal givet deres livssituation.

 

”Banken er vigtig for koncernstrategien, hvorfor vi også har investeret en del i nye bankrådgivere og nye digitale løsninger. Vi tilbyder en helhedsrådgivning, hvor kunderne kan se deres samlede økonomi. Derfor er jeg meget glad for kundeudviklingen, som jeg forventer fortsætter med at vokse i den kommende tid,” siger Søren Boe Mortensen og fortsætter;

”I øjeblikket er strømmen af kunder til banken så stor, at vi midlertidigt i nogle områder har bedt de andre forretningsområder om at holde lidt igen med henvisningerne. Det skyldes, at vi ikke ønsker at gå på kompromis med den gode kundeoplevelse i forbindelse med bankskiftet,” siger han.

 

Alm. Brand Bank har nu over 68.000 kunder.