Privat | Erhverv

Presse | sep 18, 2018 00:00

Alm. Brand indgår partnerskab med Diabetesforeningen

Foto: Colourbox
Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk
Det hidtil største skridt i Alm. Brands strategi om vækst gennem partnerskaber er taget med en ny samarbejdsaftale med Diabetesforeningen. Den nye aftale giver 90.000 medlemmer adgang til bank-, leasing- og forsikringstilbud og understreger vækstpotentialet for finanskoncernen.

Diabetesforeningen har valgt Alm. Brand som ny strategisk partner. Det betyder, at foreningens omkring 90.000 medlemmer fra 1. oktober kan få attraktive løsninger inden for bank, forsikring og leasing hos Alm. Brand. Det er resultatet af en ny samarbejdsaftale, som de to parter netop har indgået. For Alm. Brand er aftalen det første store skridt i den strategiske målsætning om vækst gennem partneraftaler, der gør det muligt at komme i dialog med nye kunder på en mere relevant og målrettet måde på tværs af koncernens forretningsben:

 

”Diabetesforeningen er rigtig spændende for os som koncern, fordi det ikke kun stiller krav til os om at tilpasse forsikringsløsninger til en gruppe mennesker med særlige behov og dermed bidrage til at gøre hverdagen lettere for diabetikere. Det giver os også mulighed for at rådgive hele vejen rundt om medlemmets økonomi, fordi vi som koncern favner bredt på tværs af finansielle produkter. Det bekræfter mig i, at vi kan tilbyde noget særligt, når det kommer til at sammensætte partneraftaler,” forklarer Heidi Verup, partnerdirektør i Alm. Brand.

 

Nye kunder udløser penge til foreningen

For det enkelte medlem rummer aftalen blandt andet rabat på forsikringer, og på ulykkesforsikringen er det muligt at blive dækket, hvis man i forbindelse med et insulinchok eller lavt blodsukker får et ildebefindende og kommer til skade. Bliver medlemmet også bank- eller leasingkunde, er der yderligere rabatter og fordele at hente. For hver ny kunde støtter finanskoncernen med et fast donationsbeløb til Diabetesforeningen.

 

”Det er helt nyt, at vi ud over forsikring også kan tilbyde vores medlemmer bankprodukter og leasingbiler. Vores medlemmer har en hverdag, der til tider kan være krævende på grund af sygdom, og så giver det ro og tryghed at have styr på privatøkonomien og være godt dækket ind. Når vi derudover får støtte for hvert medlem, der bliver kunde hos Alm. Brand, er det en gevinst for alle parter,” siger Peer Steensbro, der er konstitueret adm. direktør i Diabetesforeningen. Alm. Brand har allerede lignende aftaler med blandt andet sports- og idrætsklubber overalt i landet, men aftalen med Diabetesforeningen er den første i den helt store skala:

 

”Vi har en ambition om, at hver fjerde kunde i Alm. Brand fremadrettet kommer gennem en partneraftale, så aftalen med Diabetesforeningen er et stort og vigtigt skridt i den rigtige retning. Forhåbentlig er det blot det første af flere nye skridt. Vi mødes med en del spændende organisationer for tiden, hvor både vi og de ser et potentielt godt match,” lyder det fra Heidi Verup.