Privat | Erhverv

Presse | okt 01, 2020 08:31

Alm. Brand og Sydbank indgår strategisk partnerskab – Sydbank A/S overtager Alm. Brand Bank A/S

Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig og adm. direktør i Alm. Brand, Rasmus Werner Nielsen
Maria Lindeberg, Pressechef abmali@almbrand.dk
Sydbank og Alm. Brand har indgået et langsigtet partnerskab med gensidig henvisning af kunder. Sydbank A/S overtager Alm. Brand Bank A/S som led i aftalen.

Sydbank og Alm. Brand indgår et langsigtet og strategisk partnerskab, hvor kunderne vil nyde godt af både Sydbanks brede tilbud af attraktive services og produkter og Alm. Brands forsikringsprodukter.

 

Partnerskabet er baseret på gensidige kundehenvisninger og et ambitiøst fælles udviklingssamarbejde af nye løsninger til kunderne.
 ​
Som led i aftalen investeres der i fællesskab 100 mio. kr. i udvikling af nye kundeløsninger, hvor bank og forsikring går hånd i hånd.

 

- Jeg glæder mig over, at vi har lavet en aftale om at købe Alm. Brand Bank. Det er en aftale, der er til alles fordel. Kunderne får med Sydbank en stor bank, som samtidig har nærheden til kunderne på grund af vores decentrale organisation. Det er en styrkelse af ikke mindst privatkundedelen i Sydbank. Overtagelsen er samtidig et naturligt skridt i et tæt partnerskab, og vi glæder os til at hilse på både nye kunder og medarbejdere, siger Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank.

 

- Med aftalen får vi nu mulighed for at tilbyde vores gode forsikringer til langt flere danske privat- og erhvervskunder end i dag. Vores ambition er at skabe et helt nyt og integreret tilbud til de kunder, der ønsker én samlet, enkel løsning til deres økonomi. Så hvor vi tidligere har arbejdet for selv at skabe et samlet tilbud indenfor både bank, forsikring og pension, vil vi i det nye partnerskab hver især fokusere på at levere de absolut bedste løsninger indenfor vores kerneområder. Samtidig glæder jeg mig over, at banken lander godt hos Sydbank, siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

 

For Sydbank betyder overtagelsen af bankaktiviteterne fra Alm. Brand Bank, at Sydbank overtager ca. 350 medarbejdere og ca. 55.000 NemKonto-kunder.

 

For Alm. Brand betyder overdragelsen, at der fremadrettet fokuseres på forsikring og pension. Samtidig vil man på bankområdet i fællesskab med Sydbank skabe unikke kundeoplevelser med udgangspunkt i det bedste fra hvert af parternes kerneområder.

 

Overdragelsen af bankaktiviteterne er betinget af myndighedernes godkendelse.

 

Yderligere info:
Kommunikationschef i Sydbank Louise Lillelund Degn-Ovesen, tlf. +45 61 20 48 04
Pressechef i Alm. Brand Maria Lindeberg, tlf. +45 24 99 84 55