Privat | Erhverv

Presse | dec 16, 2020 09:00

Alm. Brand hæver depotrenten og giver markedets højeste rente for ottende år i træk

Nu er det muligt at få en depotrente på 3 procent.
Maria Lindeberg, Pressechef abmali@almbrand.dk
Alm. Brand Pension tilbyder kunder med pensionsopsparingen i gennemsnitsrente en depotrente på tre procent i 2021. Alm. Brand Pension står dermed for den højeste depotrente i markedet igen i år.

Det er ottende år i træk, at Alm. Brand Pension tilbyder nye kunder den højeste depotrente blandt landets kommercielle selskaber. Renten er således fastsat til 3 procent i 2021, hvilket er en stigning på 0,5 procentpoint i forhold til sidste år.

 

 

En stigning i depotrenten er godt nyt for de danskere, der ønsker ro om deres pensionsopsparing i et uroligt marked med negative indlånsrenter og stor usikkerhed om, hvor hurtigt den globale økonomi kommer sig oven på Covid-19-dønningerne.

 

- Den høje depotrente er et resultat af de pæne afkast, vi har skabt i det forgangne år og betyder, at kunderne kan have ro i maven. I en tid, hvor mange betaler for at have penge stående i banken, så er tre procent i depotrente enestående. Kunderne får altså både en flot depotrente og sikkerhed for deres pensionsopsparing, siger Claude Reffs, pensionsdirektør i Alm. Brand Pension.

 

Konkret betyder depotrenten på tre procent, at en pensionsopsparing på en million kroner på ét år vil blive forrentet med 30.000 kr. før pensionsafkastsskat. Den markedsledende rente er et resultat af pensionsselskabets bonusgrad, som er blandt landets højeste. Bonusgraden kan betegnes som den sikkerhedsbuffer, selskabet har til at stå imod dårlige tider på finansmarkederne.

 

Depotrenten knytter sig til gennemsnitsrenteproduktet, som mange danskere har valgt som deres pensionsordning.

 

- Vi vil gerne give vores kunder økonomisk tryghed i pensionstilværelsen, så de kan koncentrere sig om at leve seniorlivet. Og vi vil gerne være et attraktivt pensionsselskab for nye kunder. Derfor tilbyder vi de garanterede ordninger og markedets højeste depotrente, siger Claude Reffs.