Privat | Erhverv

Presse | jul 01, 2020 09:52

Alm. Brand får ny forretningsudviklingsdirektør

Unn Wakefield bliver ny forretningsudviklingsdirektør i Alm. Brand
Christian Stokholm, Presserådgiver abchsh@almbrand.dk

45-årige Unn Wakefield bliver ny forretningsudviklingsdirektør i Alm. Brand. Hun skal stå i spidsen for enheden Forretningskoncepter- og Platforme, der varetager al forretningsudvikling i området Forretningsudvikling og Digitalisering under koncerndirektør Kristian Hjort-Madsen.

 

Unn Wakefield skal dermed understøtte Alm. Brands nye produkter og digitale løsninger til kunderne.

- Markedet for finansielle ydelser kræver nytænkning. Alm. Brand står unikt med produkter inden for bank, forsikring og pension, og det er afgørende, at vi udvikler nye og sammenhængende forretningsløsninger på tværs af vores produkter. Det kræver en stærk, visionær og nytænkende leder med stor indsigt i og erfaring med forretningsudvikling i den finansielle sektor. Alle delene har Unn, siger Kristian Hjort-Madsen, koncerndirektør for Forretningsudvikling og Digitalisering i Alm. Brand.

Unn, der er født i Sverige, men har boet mange år i Danmark og er dansk gift, har tidligere været forsikrings- og sundhedsdirektør i PFA, privatdirektør for det danske marked i RSA-koncernen, der blandt andet ejer Codan og Tryg-Hansa, og hun har også erfaring med forretningsudvikling inden for retail banking fra General Electric.

-  Alm. Brand har et massivt potentiale for at stå helt unikt i markedet. Jeg har arbejdet med forsikring, forretningsudvikling og kundeoplevelser i den finansielle sektor igennem hele mit arbejdsliv – og nu får jeg mulighed for at dyrke alle disciplinerne på én gang. Alm. Brand har både investeret i det rigtige it-setup og agil udvikling, der åbner et hav af muligheder for at udvikle nye løsninger til kunderne. Det er både spændende og enestående, og det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af, siger Unn Wakefield.

 

Unn Wakefields første dag i Alm. Brand bliver 6. august 2020.

 

Blå bog:

2016-2019 PFA, forsikrings- & sundhedsdirektør
2008-2016 Codan, Tryg-Hansa & Aktsam

                     Director of Personal Lines (acting), RSA Scandinavia 

                     Product Director, Personal Lines, RSA Nordic
                     Head of Product & UW, RSA Nordic
                     Forretningsudviklingschef, Codan
2006-2008 Implement Consulting Group, managementkonsulent
2002-2006 General Electric – consumer finance, project manager

 

Har en master fra Stockholm Universitet med speciale i marketing behavior og har desuden været bestyrelsesmedlem i Børneulykkesfonden fra 2012-2015.