Privat | Erhverv

Presse | aug 11, 2020 00:00

Alm. Brand skal levere bilforsikringer via landets største bilforhandlernetværk

René Sterregaard, Managing Director i Volkswagen Semler Finans Danmark og koncerndirektør i Alm. Brand, Rasmus Werner Nielsen, glæder sig over partnerskabet
Maria Lindeberg, Pressechef abmali@almbrand.dk
Alm. Brand indgår partnerskab med Volkswagen Semler Finans Danmark om distribution af bilforsikringer via  Danmarks største bilimportørs forhandlernetværk

Det nye partnerskab åbner yderligere en salgskanal af bilforsikringer og skaber dermed øget vækst for Alm. Brand.

 

Forventningen er, at Alm. Brand fremover i stigende grad vil arbejde sammen med partnere om fremtidens distributionskanaler og digitale produkter inden for bank, forsikring og pension. 

 

- Med denne aftale tager vi hul på et helt nyt distributionspartnerskab, som vil styrke vores position i markedet. Partnerskabet er et markant supplement til den eksisterende forretning med en ny salgskanal som led i en offensiv partnerstrategi, der skal skabe ny vækst, siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

 

I kraft af et tæt samarbejde og integration mellem selskabernes digitale løsninger får kunderne mulighed for at købe en samlet pakke inklusiv forsikring, når de køber eller leaser en bil, og de får let ved at anmelde skader og finde et værksted.

 

- Kunderne får en helt ny oplevelse, idet vi udvikler integrerede digitale løsninger sammen i et tæt partnerskab. Her gør teknologien for alvor en forskel, når vi kan bidrage til hinandens økosystemer til glæde for kunderne. I vores øjne er det fremtiden – både, når det gælder udvikling af endnu bedre kundeløsninger og fremtidige salgskanaler, siger Kristian Hjort-Madsen, koncerndirektør for Forretningsudvikling & Digitalisering i Alm. Brand.

 

For Volkswagen Semler Finans Danmark er målet at blive landets førende finansierings- og leasingselskab, som tilbyder state-of-the-art-løsninger til kunderne. 

 

- Det er vigtigt for os at have en partner, der kan operere i nu’et og servicere kunderne på den bedst tænkelige måde, men også har en størrelse, der kan støtte os i den fremtidige transformation og udvikling. Vi er glade for at have fundet sådan en partner i Alm. Brand, siger René Sterregaard, Managing Director i Volkswagen Semler Finans Danmark. 

 

De fælles udviklingsaktiviteter mellem Alm. Brand og Volkswagen Semler Finans er allerede sat i værk, og fra marts næste år vil forsikringer leveret af Alm. Brand indgå i de respektive bilmærkers kundeuniverser.

 

Fakta: 

Volkswagen Semler Finans Denmark A/S er stiftet af Semler - Danmarks største bilimportør, der blandt andet importerer biler af mærkerne VW, Audi, Skoda og Seat sammen med Volkswagen Financial Services A.G. Det nye finansieringsselskab går i luften til marts 2021 med en bred kam af finansielle tilbud til både kunder og forhandlere i Danmark, herunder privatleasing, købekontrakter og erhvervsleasingaftaler. 

 

Yderligere info:

Pressechef i Alm. Brand Maria Lindeberg, tlf. 2499 8455, abmali@almbrand.dk

CDO/CMO i Volkswagen Semler Finans Danmark Jesper Stoltenberg-Mathiesen, tlf. 29255099, jesper.stoltenberg@vwsf.dk