Privat | Erhverv

Presse | okt 05, 2021 09:00

Alm. Brand er ny sponsor for kvindelandsholdet i håndbold

Jacob Bülow Hansen, Senior presserådgiver abjcha@almbrand.dk
Alm. Brand har meldt sig på banen som ny spiller for det danske kvindelandshold. Forsikringsselskabet har indgået et nyt sponsorat for Håndbolddamerne de næste to år.

Når kvindernes håndboldlandshold fremover løber på banen, bliver det med et nyt logo på de populære rød/hvide trøjer. Alm. Brand har nemlig indgået en sponsoraftale med kvindelandsholdet, der løber over de næste to år.

 

Der er et stort værdimatch mellem landsholdet og forsikringsselskabet, der bygger på sammenhold og ordentlighed. Derfor glæder begge parter sig over den nye aftale.

 

”Vi er meget stolte over at være ny sponsor for kvindelandsholdet. For håndbold handler om fællesskab og samarbejde, hvor man står skulder ved skulder og har holdet som førsteprioritet. De samme værdier, som Alm. Brand er bygget på. Vi glæder os derfor til at vise vores støtte til det danske kvindelandshold i kraft af det kommende samarbejde,” siger Mikkel Friis Lind, marketingdirektør i Alm. Brand.

 

Også i Dansk Håndbold Forbund er der stor tilfredshed med den nye aftale. Man ser blandt andet et match mellem forsikringsselskabets evne til at tilpasse sine forsikringer til danskernes forskellige behov, og landsholdets styrke i netop forskelligheden.

 

”Der er ikke to mennesker, der er ens. Og det er alle vores forskelligheder, der gør os stærke som hold. Det kan godt være, at spillerne løser den samme opgave, men de har forskellige forudsætninger og forskellige behov. Bare se på vores seje stregspillere, der med vidt forskellige fysiske forudsætninger på stærkeste vis screener, rykker og på akrobatisk vis griber indspil og lægger den i kassen. Og netop den forskellighed gør sig jo gældende, uanset om man er landsholdsspiller eller kunde hos Alm. Brand. Derfor glæder det os at have fået Alm. Brand med på holdet,” fortæller Henrik M. Jacobsen direktør i Dansk Håndbold Forbund.

 

Alm. Brand vil første gang være synlige som ny ærmesponsor torsdag den 7. oktober, når Håndbolddamerne møder Østrig på hjemmebane i Horsens. Og forsikringsselskabets logo vil også være ærmet under den kommende VM-slutrunde.