Privat | Erhverv

Presse | nov 24, 2021 09:00

Alm. Brand Pension giver markedets højeste depotrente for niende år i træk

Mand og dreng fisker fra badebro
Jacob Bülow Hansen, Senior presserådgiver abjcha@almbrand.dk
Alm. Brand Liv og Pension tilbyder kunder med pensionsopsparingen i gennemsnitsrente en depotrente på 3 procent i 2022. Det er dermed den højeste depotrente i markedet igen i år.

Det er niende år i træk, at Alm. Brand Liv og Pension tilbyder nye kunder den højeste depotrente blandt landets kommercielle selskaber. Renten er således fastsat til 3 pct. fra starten af 2022, hvilket er samme høje niveau som i 2021.

 

Coronapandemien skaber fortsat usikkerhed i den globale økonomi, og Alm. Brand glæder sig derfor over at kunne tilbyde danskerne et produkt, der giver ro om pensionsopsparingen.

 

”Vi glæder os over at kunne tilbyde et stærkt gennemsnitsrenteprodukt, der giver kunderne ro i maven i en usikker tid. For niende år i træk tilbyder Alm. Brand Pension en høj depotrente, som et resultat af de pæne afkast, vi har skabt i de forgangne år. Og i en tid, hvor mange betaler for at have penge stående i banken, så er 3 pct. i depotrente meget attraktivt,” siger Claude Reffs, pensionsdirektør i Alm. Brand Pension.

 

Økonomisk tryghed
Depotrenten knytter sig til gennemsnitsrenteproduktet, som mange danskere har valgt som en del af deres pensionsordning.

 

”Kunderne får altså både en flot depotrente og sikkerhed for deres pensionsopsparing. Vi giver et pænt afkast, så kunderne har en økonomisk tryghed gennem deres pensionisttilværelse, og så deres pensionsopsparing ikke går i stå,” siger Claude Reffs. 

 

Med en depotrente på 3 pct. vil en pensionsopsparing på en million kroner på ét år blive forrentet med 30.000 kr. før pensionsafkastsskat. Den markedsledende rente er et resultat af pensionsselskabets bonusgrad, som er blandt landets højeste. Bonusgraden kan betegnes som den sikkerhedsbuffer, selskabet har til at stå imod dårlige tider på finansmarkederne.

 

Tilbage i oktober solgte Alm. Brand sit pensionsselskab, Alm. Brand Liv og Pension, til Nordic I&P. Forudsat myndighederne godkender handlen, overtager de nye ejere af Alm. Brand Liv og Pension et solidt pensionsselskab, der har leveret markedets bedste depotrente til kunderne gennem en længere årrække. Parterne har indgået en distributionsaftale, som betyder, at Alm. Brand fortsat kan tilbyde pension med gennemsnitsrente til sine kunder.