Privat | Erhverv

Presse | feb 01, 2021 14:40

Alm. Brand får ny chefaktuar

Alm. Brand hovedkontor i København
Anders Hedegaard Jessen bliver ny chefaktuar i Alm. Brand. Her skal han være med til at videreudvikle aktuarfunktionen og sikre et stærkt forretningsfokus.

Det er en erfaren profil, Alm. Brand har ansat til rollen som chef for Aktuariatet og dets fire underafdelinger. 41-årige Anders Hedegaard Jessen har ind- og udlandserfaring og kommer med flere års ledererfaring som chefaktuar og økonomidirektør.

 

”Vores aktuarfunktioner er vigtige bestanddele i Alm. Brands kerneforretning. Med ansættelsen af Anders får vi en chefaktuar med høj faglighed inden for flere centrale dele af Aktuariatets ansvarsområder,” siger Andreas Ruben Madsen, koncerndirektør for økonomi i Alm. Brand, og fortsætter:

 

”Vi får en stærk leder med et bredt forretningsfokus, der skal være med til at videreudvikle aktuarfunktionen, der spiller en central rolle i fremtidens Alm. Brand, og vi glæder os til at få ham ombord.”

 

Strategisk fokus

Efter flere år som chefaktuar med forskellige ansvarsområder i flere lande, glæder Anders sig til at bestride en chefaktuarstilling med stor spændvidde.

 

”Jeg ser frem til at blive en del af Alm. Brand, der efter salget af banken, går en spændende fremtid i møde. Det er unikt, at man har samlet alle discipliner under ét, og jeg glæder mig til at dyrke alle discipliner på én gang og blive en del af Alm. Brand,” siger Anders Hedegaard Jessen.

 

Anders skal blandt andet bruge sin erfaring og sit stærke forretningsfokus, når hans nye afdeling skal understøtte og forstærke Alm. Brands transformation.

 

”Alm. Brand er midt i en spændende transformation og har et stort potentiale. Jeg skal være med til at understøtte den ved at fokusere på det model-tekniske og arbejde strategisk med vores processer for standardisering og automatisering,” siger Anders Hedegaard Jessen.

 

Anders Hedegard Jessen har været hos Gjensidige i over 10 år og de seneste tre år som økonomidirektør. Han havde første arbejdsdag d. 1. februar.

 

Anders har en ph.d. i forsikringsmatematik fra Københavns universitet, heriblandt et ophold på Columbia Universitet i New York i 2008.

 

Blå bog

2009-2020: Gjensidige
Økonomidirektør
Group chefaktuar
Nordisk Chefaktuar
Aktuar

2006-2019: Codan, aktuar