Privat | Erhverv

Presse | jun 11, 2021 13:02

Alm. Brand køber Codan og skaber Danmarks næststørste forsikringskoncern

Maria Lindeberg, Pressechef abmali@almbrand.dk
Alm. Brand køber Codan og skaber Danmarks næststørste forsikringskoncern

Med Alm. Brands køb af Codan bliver to af Danmarks ældste forsikringsselskaber til én koncern, der dækker familier, virksomheder og landbrug i alle størrelser og i alle dele af landet.

 

Alm. Brand og Codan er hver for sig blandt de mest velrenommerede forsikringsselskaber i Danmark. Begge selskaber har i mere end hundrede år forsikret danske familier, virksomheder og landbrug og er anerkendt som ordentlige, dygtige og fair.

 

”Alm. Brand og Codan er solidt forankrede lokalt helt tæt på danskernes liv og forsikringsbehov. Tilsammen bliver vi én stor dansk forsikringskoncern, der forener det bedste fra begge selskaber og med endnu større kræfter til at udvikle og tilbyde kunderne markedets bedste forsikringer. Samlingen af vores to selskaber med stærke traditioner og markedspositioner på både privat-, erhvervs- og landbrugsområdet er det perfekte match til gavn for vores kunder”, siger adm. direktør i Alm. Brand, Rasmus Werner Nielsen.

 

Handlen skal godkendes af myndighederne, før selskaberne kan lægges sammen. Der vil derfor gå noget tid, før man som kunde oplever en forskel.

 

Kunder i Alm. Brand, Codan og Privatsikring behøver ikke gøre noget. Alle dækninger og vilkår er uændrede, og det samme er kontaktpersoner og selvbetjeningsmuligheder.

 

Link til selskabsmeddelelsen:

https://investorrelations.almbrand.dk/Danish/selskabsmeddelelse/2021/Alm.-Brand-AS-kber-Codan-Forsikring-AS-danske-aktiviteter/default.aspx

 

FAQ

 

Hvad kan jeg forvente som kunde?

Handlen skal godkendes af myndighederne, før selskaberne kan lægges sammen. Købet medfører ingen ændringer her og nu for dig som kunde.  På sigt kan du forvente flere muligheder. Vi kan med det bedste fra begge selskaber tilbyde en fuld palette af konkurrencedygtige produkter og løsninger til alle danske forsikringskunder. Og vi vil bruge vores forenede kompetencer og kræfter til at udvikle de bedste forsikringer og serviceydelser i markedet til vores kunder.

 

Hvornår er det nye selskab en realitet?

Handlen skal godkendes af myndighederne, før selskaberne kan lægges sammen. Vi forventer, at det bliver i første halvår 2022.

 

Hvad bliver det nye navn?

De tre brands, Alm. Brand, Codan og Privatsikring, fortsætter som i dag.

 

Hvornår hører jeg mere?

Handlen skal godkendes af myndighederne, før selskaberne kan lægges sammen. Købet medfører derfor ingen ændringer her og nu for dig som kunde. Vi kontakter dig i god tid, hvis der sker ændringer.