Privat | Erhverv

Presse | jan 11, 2022 08:39

Emilie Wedell-Wedellsborg bliver ny chef for Kommunikation og Bæredygtighed i Alm. Brand

Emilie Wedell-Wedellsborg er ny chef for Kommunikation og Bæredygtighed i Alm. Brand. Emilie, der er 43 år, kommer fra TDC Group, hvor hun siden 2015 har arbejdet med kommunikation og public affairs – og senest som afdelingsdirektør for bæredygtighed.
  • Alm. Brand får med sammenlægningen med Codan en større og mere toneangivende rolle i branchen og i samfundet som helhed. Det øger kravene til vores kommunikation med og relation til omverdenen, og vi styrker derfor nu vores kommunikation og arbejde med bæredygtighed yderligere, siger adm. direktør Rasmus Werner Nielsen.

Emilie Wedell-Wedellsborg tiltræder 17. januar 2022 og får som leder af kommunikationsafdelingen i Alm. Brand ansvaret for at drive og videreudvikle både de interne og eksterne kommunikationsaktiviteter samt koncernens fremtidige bæredygtighedsstrategi. Det vil ske i tæt samspil med og på tværs af den øvrige koncern.    

  • Alm. Brand bliver sammen med Codan Danmarks næststørste forsikringskoncern, hvilket i sig selv er spændende at blive en del af og kommunikere om. Når forsikring og ikke mindst Alm. Brand samtidig er så funderet i at tage fælles ansvar, følger det naturligt, at vi også er med til at udvikle fremtidens bæredygtige forsikringsløsninger, og det gør det til noget af en drømmeopgave for mig, siger Emilie Wedell-Wedellsborg.

Emilie Wedell-Wedellsborg har i TDC Group haft ansvar for intern kommunikation, arbejdet med public affairs og senest som afdelingsdirektør stået i spidsen for at udvikle og implementere koncernens transformationsplan på klima-området.

  • Emilies erfaring og tilgang vil bidrage til, at vi kommer til at stå endnu stærkere i forhold til vores kunder og omverdens forventninger til vores kommunikation, rapportering og udvikling på bæredygtighed, siger direktør for HR og Kommunikation i Alm. Brand, Claus Kappel Christensen.

Emilie Wedell-Wedellsborg har tidligere arbejdet med kommunikation og politik hos bl.a. Dansk Erhverv og på Christiansborg.

 

Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og bor i Gentofte.

 

CV – Emilie Wedell-Wedellsborg 

2015-2021 Afdelingsdirektør, TDC Group

2013-2015 Seniorkonsulent, toft kommunikation

2009-2012 Politisk rådgiver og sekretariatsleder, Dansk Erhverv

2002-2008 Politisk konsulent, Venstres Politisk Økonomiske Sekretariat, Christiansborg

2003 Cand.scient.pol., Københavns Universitet