Er du bank- eller leasingkunde? Se her, hvor du fremover kan få hjælp.

Privat | Erhverv

Håndtryk_solid_partner_badge_white.svg

Alm. Brand
Partner

Diabetesforeningen

Få særlige medlemsfordele

Alm. Brand samarbejder med Diabetesforeningen for at bidrage til et sundere Danmark. Er du medlem af Diabetesforeningen, får du derfor unikke fordele og rabatter. Vil du vide mere? Udfyld formularen, så ringer vi til dig. 

Bor du i ejerbolig?


Giv dit samtykke

Jeg bekræfter, at jeg er fyldt 18 år, og med mit kryds giver jeg samtykke til, at nedennævnte selskaber i Alm. Brand Koncernen må anvende mine indtastede kontaktoplysninger til at ringe mig op med tilbud og information om Alm. Brand-selskabernes produkter indenfor de nævnte produktkategorier.

Jeg giver samtykket til følgende Alm. Brand selskaber, hvis produktkategorier er angivet i parentes: Alm. Brand Forsikrings A/S (forsikring af indbo, hus og husdyr, bil og båd samt rejse- og ulykkesforsikringer og lønsikring). Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S (alderspension, ratepension, fastrentepension og livrente).

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at skrive til marketing.samtykke@almbrand.dk. I Alm. Brands Persondatapolitik kan jeg læse mere om Alm. Brand-koncernens behandling af personoplysninger.