Privat | Erhverv

Logo Købersmægler.png

Få særlige fordele ved boligkøb

Når du køber ny bolig, ændrer dine forsikringsbehov sig ofte. Få et samlet forsikringstilbud og bliv godt dækket i dine nye omgivelser. Her kan du også overveje en ejerskifteforsikring, så du ikke behøver bekymre dig om ubehagelige overraskelser. 

 

Skriv dig op, hvis du vil vide mere.

Jeg bekræfter, at jeg er fyldt 18 år, og med mit kryds giver jeg samtykke til, at nedennævnte selskaber i Alm. Brand Koncernen må anvende mine indtastede kontaktoplysninger til at ringe mig op med tilbud og information om Alm. Brand-selskabernes produkter indenfor de nævnte produktkategorier.

Jeg giver samtykket til følgende Alm. Brand selskaber, hvis produktkategorier er angivet i parentes: Alm. Brand Forsikring A/S (forsikring af indbo, hus og husdyr, bil og båd samt Rejse- og Ulykkesforsikringer og Lønsikring). Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S (Alderspension, Ratepension, Fastrentepension og Livrente).

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at skrive til marketing.samtykke@almbrand.dk. I Alm. Brands Persondatapolitik kan jeg læse mere om Alm. Brand-koncernens behandling af personoplysninger. 

AB_ikon_kundeservice.svg
Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og bliv ringet op - eller ring til os på

 

70 80 26 29