Alm. Brand og Codan er nu samlet i én koncern. Lige nu og her er alt, som det plejer for dig som kunde. Se spørgsmål og svar

Privat | Erhverv

Logo Købersmægler.png

Få særlige fordele ved boligkøb

Når du køber ny bolig, ændrer dine forsikringsbehov sig ofte. Få et samlet forsikringstilbud og bliv godt dækket i dine nye omgivelser. Her kan du også overveje en ejerskifteforsikring, så du ikke behøver bekymre dig om ubehagelige overraskelser. 

 

Skriv dig op, hvis du vil vide mere.

Jeg bekræfter, at jeg er fyldt 18 år, og med mit kryds giver jeg samtykke til, at Alm. Brand Forsikring A/S må anvende mine indtastede kontaktoplysninger til at ringe mig op med tilbud og information om Alm. Brand Forsikring A/S' produkter indenfor de nævnte produktkategorier.

Jeg giver samtykket til Alm. Brand Forsikring A/S, hvis produktkategorier er angivet i parentes: Alm. Brand Forsikring A/S (forsikring af indbo, hus og husdyr, bil og båd samt Rejse- og Ulykkesforsikringer og Lønsikring).

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at skrive til marketing.samtykke@almbrand.dk. I Alm. Brands Persondatapolitik kan jeg læse mere om Alm. Brand Forsikring A/S' behandling af personoplysninger.

AB_ikon_kundeservice.svg
Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og bliv ringet op - eller ring til os på

 

70 80 26 29