CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Få særlige fordele i Bank og Forsikring som ansat i Saxo Bank A/S


Alm. Brand har samlet Bank, Forsikring og Pension i én finansiel koncern. Det gør os i stand til at servicere og rådgive vores kunder med den økonomi, de kender i dag, den der kommer i fremtiden, og den de endnu ikke kender.

 

 

Tilmeld 

Dine fordele

45 % på dine forsikringer
Kassekredit
Øvrige udlån

1Vilkår i Alm. Brand Bank:
Den viste rente svarer til en debitorrente på 3,55 %. Kræver kreditvurdering samt at mindst en i husstanden er ansat i SaxoBank A/S. Renten er variabel, tilskrives kvartalsvis og beregnes af hele saldoen. ÅOP udgør 4,0/4,5/5,3 ved udnyttelse på hhv. 100 %/50 %/25 % ved et samlet kreditbeløb på 50.000 kr. med en løbetid på 5 år og etableringsgebyr på 1.000 kr. (gratis for Pluskunder). Der er ingen omkostninger til sikkerhed, og kreditten afdrages som et stående lån. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, udgør 58.749,80 kr.

Dobbeltkunderabat

Du bliver Dobbeltkunde ved at samle forsikringer, bank og eventuelt liv- og pensionsordninger hos os. Størrelsen på din Dobbeltkunderabat afhænger af, hvor meget du samler hos os. Du kan opnå op til 45 % rabat på dine forsikringer. Jo mere du samler, jo større rabat får du:

Du får op til 15 % i rabat, hvis du er Pluskunde i Alm. Brand Forsikring²
Du får op til 15 % i rabat³, afhængig af samlet lån- og opsparing i Alm. Brand Bank⁴
Du får 5 % i rabat, hvis du har en pensionsordning i Alm. Brand Liv og Pension⁵
Du får yderligere 10% rabat, hvis du er ansat i SaxoBank A/S

Er I flere i husstanden med produkter hos os, er det jeres samlede engagement, der tæller, når vi beregner rabatten.

Betingelser for Dobbeltkunde-fordele

Rabat som Pluskunde i forsikring2

 

Rabat som Pluskunde i bank3+4

 

 

 

Rabat som kunde i Liv og Pension5

 

2 Du skal have din Indboforsikring sammen med enten Hus-/Fritidshusforsikring, Ulykkesforsikring og/eller Bilforsikring hos os.

3 For at få Dobbeltkunderabat, skal du være Pluskunde i banken, dvs. du skal have din Nemkonto hos os og samlet set have lån og opsparing på minimum 300.000 kroner. Til engagementet medregnes opsparinger og kontant indestående på pensionsopsparinger i Alm. Brand Bank op til 100.000 kr. pr. husstand, banklån, kreditter, værdipapirer i depot i Alm. Brand Bank, lån i Totalkredit formidlet af Alm. Brand Bank og pensionsopsparinger i Alm. Brand Liv & Pension, men ikke pantebrevs- og erhvervsrelateret lån. En privatleaset bil formidlet via. Alm. Brand Leasing medregnes i engagementet med en værdi af 75.000 kr. pr. bil uanset den restbogførte værdi.

4 Dobbeltkunderabatten (op til 15%) beregner vi på grundlag af de penge der står på dine bankkonti i Alm. Brand Bank (private kontante indeståender), de penge, der står på dine opsparinger (private kontante opsparinger og pensionsopsparinger), dine private lån og kreditter i Alm. Brand Bank – samt dine investeringsbeviser, som vi opbevarer i depot i Alm. Brand Bank, udstedt af Investeringsforeningen Alm. Brand Invest. Er dit samlede bank engagement under 250.000 kr. udgør din Dobbeltkunderabat-sats 5%, er dit engagement mellem 250.000-500.000 kr. udgør din Dobbeltkunderabat-sats 10%, mens din Dobbeltkunderabat-sats udgør 15%, hvis dit engagement er over 500.000 kr. Vi beregner din samlede Dobbeltkunderabat (op til 35%) ud fra dine forsikringers samlede pris - op til 15.000 kr.

5 Du skal have en pensionsordning i Alm. Brand Liv og Pension, hvor du har aftalt fast at indbetale minimum 25.000 kr. om året. Vi beregner Dobbeltkunde-rabat ud fra dine forsikringers samlede pris - op til 15.000 kr.

Bliv ringet op

Hvad vil du høre nærmere om

⁶Med mit kryds giver jeg samtykke til, at nedennævnte selskaber i Alm. Brand Koncernen må anvende mine indtastede kontaktoplysninger til at ringe mig op med tilbud og information om Alm. Brand selskabernes produkter indenfor de nævnte produktkategorier.

Jeg giver samtykket til følgende Alm. Brand selskaber, hvis produktkategorier er angivet i parentes:

Alm. Brand Forsikring A/S (forsikring af indbo, hus og husdyr, bil og båd samt Rejse- og Ulykkesforsikringer og Lønsikring).
Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S(Alderspension, Ratepension, Fastrentepension og Livrente).
Alm. Brand Bank A/S (konti/opsparing, lån, pension, investeringer og formuepleje samt selvbetjeningsmuligheder).
Alm. Brand Leasing A/S (Leasingbiler).

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at skrive til Alm. Brand på marketing.samtykke@almbrand.dk.

I Alm. Brands Persondatapolitik kan jeg læse mere om Alm. Brand koncernens behandling af personoplysninger (klik her)