Vi har overdraget vores bank- og leasingaktiviteter til Sydbank-koncernen. Her ser du, hvordan du kan få hjælp fremover.

Privat | Erhverv

Private Banking


Andre behov end de fleste?

Når du er Private Banking-kunde, har du ikke bare en formue på over 2,5 millioner kr. - du har også det, som man på banksprog kalder en ”kompleks økonomi”. Men hvad betyder det? Er den besværlig? Nej, for os er den ikke besværlig, men vi ved, at du har flere og andre behov end de fleste. 

 

Du har din egen rådgiver, som du kan regne med, når du har brug for det - til store og små ting, som bare skal ordnes med det samme. Din rådgiver har et stort univers bag sig, så du kan få hjælp af specialister - fra alt fra at få din formue til at gro til rådgivning om din pension eller boligkøb.

Min rådgiver og jeg samarbejder om at få det bedste ud af min formue. Det gør, at jeg er i trygge hænder og kan bruge tiden på alt muligt andet.


Private banking-kunde i Alm. Brand

Din egen rådgiver

Din personlige rådgiver er bare et opkald væk og klar til at hjælpe dig med stort og småt, lige når du har brug for det.

 

Dine specialister

Bag din rådgiver står et stort team af eksperter, der står klar til at rådgive dig om alle aspekter af din økonomi.

Investering

Vi optimerer din formue og får den til at gro. Og så kan du handle på Alm. Brand Trader - din adgang til alverdens børser.

Eksklusive kort

Du får kreditkort lidt ud over det sædvanlige, som får dig glidende gennem dagligdagens økonomi og alverdens lufthavne.

Arrangementer

Vi står klar med events og arrangementer, når du har lyst til at udvide din horisont og styrke dit netværk fagligt og socialt.

Eksklusive kort 

Som private banking-kunde har du et Visa/Dankort og et Mastercard Platinum - til din daglige økonomi og når der er behov for lidt ekstra. Med dit Mastercard Platinum har du en række fordele - som f.eks.:

Lad os arbejde for dig - hele vejen rundt

PB_ikoner-02.png


Formuepleje

Din formue skal udvikle sig og gro - men den skal også plejes. Vi ved, hvor meget ekspertise og ansvar det kræver - og ikke mindst en grundig og personlig rådgivning til dig og din formue på over 2,5 millioner.

PB_ikon-03.png


Pension

Som pensionsselskab har vi mange års erfaring i at rådgive alle pensionsprofiler. Du kan være sikker på, at vi giver dig den individuelle rådgivning, der passer til dig og dine - måske komplekse - pensionsbehov.

PB_ikon-01.png

 

Investering

Du får adgang til Alm. Brand Trader. Her har du online adgang til selv at handle værdipapirer til lav kurtage i hele verden. Du kan investere frie midler og pension og finde inspiration fra vores eksperter.

PB_ikoner-04.png


Boligdrømme

Vi ved, at du har andre behov og muligheder end de fleste. Og så er det godt at vide, at vi kan rådgive dig om alt - fra dagligdagens små beslutninger til de store - når du skal indfri dine boligdrømme.

PB_ikoner-05.png


Arv & Testamente

Fremtidens økonomi for din familie kan være forbundet med store og komplicerede spørgsmål. Vi hjælper dig med at få det store overblik, så du kan skabe tryghed for dig og din familie - både i dag og i fremtiden.

PB_ikoner-06.png


Forsikringer

Alm. Brand er også et forsikringsselskab. Vi kender selv de mest sammensatte behov, så vi kan give dig det nødvendige overblik over dine og din families forsikringer og få styr på, at du har alle de dækninger, du har brug for.

Det er en bank, der er nede på jorden, hvor nærkontakt, dialog og tilgængelighed er i top.


PRIVATE BANKING-KUNDE I ALM. BRAND