CORONAVIRUS: Få svar på spørgsmål til dine forsikringer. Eller find ud af, hvordan vi kan mødes.

Privat | Erhverv

Vejrvarsling


Vi varsler dig, hvis der er risiko for voldsomt vejr, så du kan forberede dig bedst muligt. 

En service, så du kan være på forkant 

 

Når der er et aktuelt varsel i dit område, sender vi dig en sms med gode råd til, hvad du selv kan gøre. På den måde er du forberedt på det voldsomme vejr og kan tage de forholdsregler, der gør, at du undgår en skade. 

 

Varslingerne er en service til dig, og du får dem automatisk, alt efter hvilke forsikringer du har hos os, så du kan være på forkant, når der er risiko for voldsomt vejr i dit postnummer. Det kan f.eks. være storm, skybrud, isslag, lyn og torden. Servicen har ikke betydning for, om dine forsikringer dækker eller ej.

 

Vi tror på, at det er bedre at forebygge

 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores skadeforebyggende tiltag. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde en opgradering af vores vejrvarsler. 

 

At kunne advare vores kunder, når truende vejr er på vej, er en af hjørnestenene i vores skadeforebyggelse. På den måde kan vi hjælpe kunderne, så de måske helt undgår at stå i den ærgerlige situation det er at få en skade, fordi de ikke lige har været forberedt på voldsomt vejr.


Brian Wahl Olsen Skadedirektør Alm. Brand
Kort og godt om vejrvarsling

Kort og godt om vejrvarsling


Vi forsøger at sende dig varslet i god tid, og som udgangspunkt vil du kunne opleve at få sms’er fra os fra kl. 6 til kl. 22. Inden for det tidsrum gør vores samarbejdspartner TV2 Vejret os opmærksomme på varslinger. 

Vi er glade for samarbejdet med TV2, som har nogle af de mest præcise modeller for at forudsige voldsomme vejrsituationer i Danmark. Du vil få varsler om skybrud, storme, lyn og torden og voldsomt vintervejr.

Sådan afmelder du dig

Vil du ikke have vores varslingsbeskeder, kan du afmelde dig ved at sende en sms med teksten "VEJR AFMELD" til 1235. Så afmelder du alle adresser, der er registreret på mobilnummeret. 

 

Få gode råd til, hvordan du generelt forebygger skader her