VIGTIG NYHED | Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank. Har du spørgsmål som kunde, kan du finde svar her.

Privat | Erhverv

Investering | sep 29, 2020 10:00

Aktie i fokus: Kan ny ISS topchef gøre en forskel?

Hænder på laptop tastatur
Michael Friis Jørgensen, Chefanalytiker abmifj@almbrand.dk
ISS har været en af de værst performende danske aktier over de sidste par år. Kan en ny topchef vende det, og hvad er bull/bear casen i aktien lige nu?

Danske aktier er generelt  steget næsten 30% over de sidste to år, mens ISS omvendt er faldet 60%. Selv i forhold til konkurrenter, som jo også er ramt af Covid-19, har ISS-aktien performet dårligt og er faldet næsten dobbelt så meget.

 

De store kursfald er ikke uden grund, da marginproblemerne kun er blevet værre igennem hele perioden. ISS er den mest shortede større danske aktie, og med en ny topchef (Jacob Aarup-Andersen tidl. Danske Bank), kan der dog være grund til at begynde at interessere sig for ISS-aktien.

 

Når man er ramt af en så stor tillidskrise som ISS-aktien, er man en ”show me” case og skal altså vise resultater før investorerne køber ind i aktien.

Hør vores vurdering af hvad der kan sende ISS-aktien i henholdsvis positiv og negativ retning i den kommende tid.


Se video 

 

 

Michael Friis Jørgensen, Chefaktieanalytiker, abmifj@almbrand.dk

 

Julie Mørch Sørensen, Analytiker, abjuso@almbrand.dk

 

(Offentliggjort tirsdag d. 29. september 2019)


Dette materiale er udarbejdet af Formuerådgivning i Alm. Brand, som en del af Wealth Management i Alm. Brand Bank A/S, datterselskab af Alm. Brand A/S. Alm. Brand Bank A/S er en finansiel virksomhed, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. *Materialet udgør markedsføringsmateriale og kan ikke anses for at være en investeringsanalyse. Der gælder ikke et forbud mod at handle værdipapirer forud for udbredelsen af materialet. Materialet er omfattet af bankens generelle ansvarsfraskrivelser for investeringsanbefalinger. Bemærk afsenderne af Dagens Fokus ikke er uafhængige og kan modtage og udføre ordrer for kunder i Alm. Brand Bank. For yderligere oplysninger læs mere her.

Måske du også synes om

Start allerede i dag
Alm. Brand Investor Start allerede i dag
Bliv opdateret hver dag
Nyheder og analyser Bliv opdateret hver dag
Kom godt i gang
Rådgivning Kom godt i gang