VIGTIG NYHED | Vi overdrager vores bankaktiviteter til Sydbank. Har du spørgsmål som kunde, kan du finde svar her.

Privat | Erhverv

Investering | okt 30, 2020 10:00

Se webinar: Fokuser på trends i samfundet i din investeringsfilosofi

Startknap i bil
Michael Friis Jørgensen, Chefanalytiker abmifj@almbrand.dk
Megatrends er et meget fortærsket ord i investeringsverdenen. Ikke desto mindre ser vi mange fordele ved at investere i fremtidige trends/temaer og tage de lange briller på - måske især for nye investorer på aktiemarkedet. Det og hvilke temaer vi ser som de stærkeste, kan du blive klogere på i dette webinar.

For mange investorer er den rigtige strategi at tage de lange briller og prøve at forudsige hvor verden flytter sig hen og investere efter det, frem for at prøve at finde de rigtige selskaber.

 

I webinaret kommer vi ind på nogle af de trends, som I vores optik er blandt de stærkeste sekulære vækstdrivere over det næste årti:

  • Grøn energi
  • Cyber Security
  • Kinesiske internet virksomheder

 

Hør mere om tema-investering i webinaret og lad dig inspirere i vores nye investeringsunivers, hvor du kan finde inspiration til mulige investeringer under hvert tema


Se webinar 

 

 

Michael Friis Jørgensen, Chefaktieanalytiker, abmifj@almbrand.dk

 

Julie Mørch Sørensen, Analytiker, abjuso@almbrand.dk

 

(Afholdt 8. oktober 2020)


Dette materiale er udarbejdet af Formuerådgivning i Alm. Brand, som en del af Wealth Management i Alm. Brand Bank A/S, datterselskab af Alm. Brand A/S. Alm. Brand Bank A/S er en finansiel virksomhed, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. *Materialet udgør markedsføringsmateriale og kan ikke anses for at være en investeringsanalyse. Der gælder ikke et forbud mod at handle værdipapirer forud for udbredelsen af materialet. Materialet er omfattet af bankens generelle ansvarsfraskrivelser for investeringsanbefalinger. Bemærk afsenderne af Dagens Fokus ikke er uafhængige og kan modtage og udføre ordrer for kunder i Alm. Brand Bank. For yderligere oplysninger læs mere her.

Måske du også synes om

Start allerede i dag
Alm. Brand Investor Start allerede i dag
Bliv opdateret hver dag
Nyheder og analyser Bliv opdateret hver dag
Find din løsning
Test dig selv Find din løsning