• Ung+

Ung+ (18-32 år)


Er du mellem 18 og 32 år, kan du oprette en Ung+ konto, der giver dig mere frihed i hverdagen.

Dine fordele

Med Ung+ får du de bedste betingelser for en sund økonomi. Du får følgende fordele:

En nem hverdag uden gebyrer
Visa/Dankort og Mastercard Debit til 0 kr.
Rådgivning i øjenhøjde
Lån og kassekredit med fordele

Kom godt fra start

Når du er ung, sker der mange nye ting i dit liv. Typisk flytter du hjemmefra, tager en uddannelse og får dit første job. Som studerende og ung er økonomien ofte stram, og det kan være svært at få råd til det hele. Med en Ung+ konto får du en række fordele, der gør din økonomi nem og overskuelig - så kan du i stedet koncentrere dig om alt det sjove.

 

Du får blandt andet:

 

  • Visa/Dankort og Mastercard Debit til 0 kr. i årligt kortgebyr.
  • Samme pinkode til alle dine kort.
  • Mulighed for at hæve uden gebyr i andre bankers automater.
  • Netbank og Mobilbank uden gebyr.
  • Mulighed for at oprette en kassekredit uden etableringsgebyr.
  • Slip for gebyrerne - f.eks. kan du overføre og betale indbetalingskort via Netbank uden beregning, og du kan hæve euro i vores automater uden gebyr.
På jagt efter andelsbolig?
Værd at vide

På jagt efter andelsbolig?


Har du fundet drømmeboligen, kan du hos Alm. Brand få et af markedets bedste andelsboliglån. Vi tilbyder professionel rådgivning, en lav rente og op til 30 års løbetid.

 

Ud over at købe en ny bolig, kan lånet også bruges til omlægning af et eksisterende lån eller forbedringer af din andelsbolig.

 

Læs mere om vores andelsboliglån

Mere overskud i hverdagen med en lav rente

Det kan være svært at få pengene til at række til det hele sidst på måneden, og for at du ikke skal leve af havregryn og pasta med ketchup, tilbyder vi med Ung+ en rigtig god rente på bare 7 % på kassekredit og forbrugslån.

 

Kassekredit

Har du brug for altid at have en buffer til uforudsete udgifter, kan du oprette en kassekredit. Alt hvad du skal gøre er bare at tage kontakt til os for at aftale, hvor høj din kassekredit skal være.

 

Måske har du brug for at kunne hæve 10.000 kr. mere end det, der står på din konto. Herefter kan du så overtrække kontoen helt op til det aftalte beløb uden at spørge banken, og du betaler selv af på kassekreditten, når det passer dig.

 

Forbrugslån

Vil du i stedet gerne have et engangsbeløb ind på kontoen, som du kan bruge til at købe en ny cykel, mobiltelefon eller supplere SU eller løn med, kan det være en god idé at tage et forbrugslån.

 

Inden du kontakter os, skal du gøre dig overvejelser om lånets størrelse og hvad pengene skal gå til. Er det dit første lån, kan du føle dig helt tryg. Vi hjælper dig sikkert igennem med professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker. 

 

Husk forsikringen
Værd at vide

Husk forsikringen


En forsikring beskytter dig, når uheldet er ude. Med en Ungdomsforsikring der indeholder både Indbo- og Ulykkesforsikring, er du altid er sikret mod tyveri og skader. Du får en solid dækning til en god pris.

 

Vil du forsikre enkelte ejendele som mobiltelefon og computer, kan du med Yndlings forsikre dine yndlingsting uden at skulle oprette en Indboforsikring. Samtidig kan du få Danmarks billigste Ansvarsforsikring med retshjælp og genhusning bare bare 19 kr. om måneden.

 

Læs mere om Ungdomsforsikring

Læs mere om Yndlings

Det kan betale sig at spare op 

En opsparing er altid en god idé. Når du lægger penge til side, bliver din økonomi ikke væltet af uforudsete udgifter som en høj elregning eller en eventuel huslejestigning. Du kan enten bruge din normale konto til opsparing eller oprette en særskilt konto med en højere rente.

 

Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, så tag endelig fat i os. Det kan være, at dit daglige budget ikke har luft nok til gaver til familien eller en rejse med vennerne/kæresten.  

 

Vi hjælper dig med at oprette den konto, der giver dig de bedste fordele. Har du brug for det, kan vi sammen udarbejde en plan over, hvor meget der skal spares op om måneden, så du kan få opfyldt dine ønsker.

Når du fylder 33 år

Så længe du er 18-32 år, har du mulighed for at have en Ung+ konto hos hos. Derefter rykker du automatisk videre og bliver Pluskunde. Som Pluskunde får du stadig rente- og gebyrfordele, VISA/Dankort og Mastercard Gold til 0 kr. - og så følger der samtidig en rejseforsikring med kontoen. 

Læs mere om PlusKunde-konceptet 

 

Vilkår og regler for Ung+

Hvad går du og tænker på?