Alm. Brand og Codan er nu samlet i én koncern. Lige nu og her er alt, som det plejer for dig som kunde. Se spørgsmål og svar

Privat | Erhverv

Infographic_Skade indbo.svg

Skade på indbo og bygning

Her kan du anmelde skader og tyveri af hjemmets indbo, samt skader på selve bygningen.

Tilbage til oversigt

Vælg skadestype

Har du haft en brandskade på dine ting, kan du anmelde den her:

Anmeld brandskade

Har du haft en anden type skade på dine ting, skal du anmelde skaden i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind.

Log ind og anmeld anden skade

Er der sket skade på din bygning, hus eller sommerhus skal du anmelde skaden her:

Anmeld skade

Når vi har behandlet og anerkendt din anmeldelse, skal du indhente et tilbud på at få udbedret skaden. Du bestemmer selv om du vil have skaden udbedret af vores samarbejdshåndværkere, din egen håndværker eller om du selv ønsker at udbedre skaden.

Husk at du skal have godkendt håndværkertilbuddet hos os, før udbedringen starter.

Vælger du en samarbejdshåndværker afregner vi med håndværkeren og sender en opkrævning på selvrisiko til dig. Vælger du din egen håndværker, skal du selv lægge ud for skaden. Så afregner vi beløbet med dig efterfølgende. Du kan se størrelsen på din selvrisiko i Mit Alm. Brand

En forudsætning for at få dækket sin stormskade er, at der var storm på adressen, da skaden skete. Definitionen på storm er, at det har blæst 17,2 m/s eller mere.
Når vi undersøger om der har været storm benytter vi www.forsikringsvejret.dk. Det bygger på data fra DMI.

Anmeld stormskade

Hvis dit hus er et fritidslandbrug eller et nedlagt landbrug, skal du anmelde skaden i Mit Kundeoverblik for Erhverv.

Anmeld skade

Har du været udsat for tyveri eller hærværk, skal du anmelde det hos politiet.

Anmeld derefter skaden i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Når du anmelder skaden, skal du vedhæfte købskvitteringer, samt politiets anmeldelseskvittering, som du modtager via. e-boks, når politiet har behandlet sagen.

Du hører fra os, så snart vi har nyt i din sag.

Log ind og anmeld skade

Hvis du har en skade på mobiltelefon, computer eller tablet, skal du anmelde det i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind.

Når skaden er anmeldt, bliver du kontaktet af vores samarbejdspartner Mentech, som håndterer beskadiget elektronik for os.

Log ind og anmeld skade

Hvis dine briller går i stykker, skal du anmelde det i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Oplys, hvilken optiker du benytter ved anmeldelsen.

Når du har anmeldt skaden, kan du tage til optiker for at få vurderet skaden på din brille.

Log ind og anmeld skade

Hvis din cykel er blevet stjålet, skal du først melde det til politiet.

Anmeld derefter skaden i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Når du anmelder skaden, skal du bruge cyklens stelnummer og kvittering for cyklen.

Du hører fra os, så snart vi har nyt i din sag.

Log ind og anmeld skade

Har du spørgsmål til din skade?

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp.

Man-fre: 9-15

35 47 35 00

Nye skader skal anmeldes online.
Ved akut skade kan du ringe hele døgnet.

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Længst ventetid

Circle_Marker_lange_obligationer.svg Kortest ventetid

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Kl. 9-10 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 10-11 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 11-12 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg

Kl. 12-13

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 13-14 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 14-15 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg