Infographic_Skade indbo.svg

Skade på indbo og bygning

Her kan du anmelde skader og tyveri af hjemmets indbo, samt skader på selve bygningen.

Har du nye informationer eller dokumenter til en eksisterende sag, kan du tilføje dem under din anmeldelse i Mit Kundeoverblik.

Tilbage til oversigt

Vælg skadestype

Har du haft en skade på dine ting, skal du anmelde skaden i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind.

Vi behandler din skade og kontakter dig, hvis der er behov for yderligere oplysninger. Jo flere oplysninger vi får ved anmeldelsen, jo hurtigere kan vi behandle din skade.

Du hører fra os, så snart vi har nyt i din sag.

Log ind og anmeld skade

Har du været udsat for tyveri eller hærværk, skal du anmelde det hos politiet.

Anmeld derefter skaden i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Når du anmelder skaden, skal du vedhæfte købskvitteringer, samt politiets anmeldelseskvittering, som du modtager via. e-boks, når politiet har behandlet sagen.

Du hører fra os, så snart vi har nyt i din sag.

Log ind og anmeld skade

Hvis du har en skade på mobiltelefon, computer eller tablet, skal du anmelde det i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind.

Når skaden er anmeldt, bliver du kontaktet af vores samarbejdspartner Mentech, som håndterer beskadiget elektronik for os.

Log ind og anmeld skade

Hvis dine briller går i stykker, skal du anmelde det i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Oplys, hvilken optiker du benytter ved anmeldelsen.

Når du har anmeldt skaden, kan du tage til optiker for at få vurderet skaden på din brille.

Log ind og anmeld skade

Hvis din cykel er blevet stjålet, skal du først melde det til politiet.

Anmeld derefter skaden i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Når du anmelder skaden, skal du bruge cyklens stelnummer og kvittering for cyklen.

Du hører fra os, så snart vi har nyt i din sag.

Log ind og anmeld skade

Er der sket skade på din bolig eller bygning, skal du anmelde skaden i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind.

Når vi har behandlet og anerkendt din anmeldelse, skal du indhente et tilbud på at få udbedret skaden. Du bestemmer selv om du vil have skaden udbedret af vores samarbejdshåndværkere eller din egen håndværker.

Husk at du skal have godkendt håndværkertilbuddet hos os, før udbedringen starter.

Vælger du en samarbejdshåndværker afregner vi med håndværkeren og sender en opkrævning på selvrisiko til dig. Vælger du din egen håndværker, skal du selv lægge ud for skaden. Så afregner vi beløbet med dig efterfølgende. Du kan se størrelsen på din selvrisiko i Mit Kundeoverblik.

Log ind og anmeld skade

Skader på dit hus eller sommerhus anmeldes i Mit Kundeoverblik. Det kræver NemID at logge ind.

Log ind og anmeld skade

Fritidslandbrug eller nedlagt landbrug
Hvis dit hus er et fritidslandbrug eller et nedlagt landbrug, skal du anmelde skaden i Mit Kundeoverblik for Erhverv.

Anmeld skade Erhverv

Ofte stillede spørgsmål

Hos Alm Brand samarbejder vi med onlineshoppen Scalepoint. De giver vores kunder mulighed for at genanskaffe de ting, der skal erstattes. Du har også mulighed for at få dine penge udbetalt til din NemKonto.

Har du spørgsmål til Scalepoints løsning, kan du kontakte deres kundeservice på telefon 88 81 80 01. På https://web.scalepoint.com/da/kontakt/ kan du se, hvordan onlineshoppen fungerer.

Ønsker du at tilføje nye informationer eller billeder til sagen, kan du logge ind i Mit Kundeoverblik. Brug NemID til at logge ind. Du kan tilføje nye dokumenter til sagen under "Anmeldte Skader".

Har du spørgsmål til din skade?

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp.

Man-fre: 10-15

35 47 35 00

Nye skader skal anmeldes online.
Ved akut skade kan du ringe hele døgnet.

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Længst ventetid

Circle_Marker_lange_obligationer.svg Kortest ventetid

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Kl. 10-11 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 11-12 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg

Kl. 12-13

Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 13-14 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg
Kl. 14-15 Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svgCircle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg Circle_Marker_lange_obligationer.svg

Fandt du dét, du leder efter?