Du kan anmelde mange af dine skader online i Mit Kundeoverblik. Ved større skader vil du efterfølgende blive kontaktet af en taksator for at aftale et tidspunkt for besigtigelse af skade.

Anmeld skade online

Vælg type af skade

Skader på bygninger skal anmeldes i Mit Kundeoverblik.

Anmeld skader på dine eller andres ting i Mit Kundeoverblik.

Skader og tyveri

Skader og tyveri af køretøjer anmeldes i Mit Kundeoverblik.

Vejhjælp

Har du Vejhjælp på din Bilforsikring, så ring til os, hvis uheldet er ude.

Åbent hele døgnet på 38 48 88 22.

Glasskader på bil

Hvis du har fået en glasskade på din bil, kan du anmelde skaden via vores samarbejdspartner Carglass. Du kan også tage kontakt til dit foretrukne værksted og få udbedret skaden hos dem. Husk at oplyse, at du er forsikret hos Alm. Brand.

Du skal kun anmelde skaden hos Alm. Brand eller på Mit Kundeoverblik hvis der er en erstatningsansvarlig modpart involveret.

Tyveri af nummerplade

Som udgangspunkt er tyveri af nummerplader dækket af din Kaskoforsikring. Udgiften overstiger sjældent din selvrisiko, men hvis din Kaskoforsikring indeholder Friskade, skal du ikke betale selvrisiko ved tyveri af nummerplader.

Du finder oplysninger om din selvrisiko på Mit Kundeoverblik, hvor det også fremgår af din police, om du har Friskade på din Kaskoforsikring.

Hos SKAT kan du finde gode råd til, hvordan du sikrer dig mod nummerpladetyveri.

SKAT: Montering af nummerplader

Læs SKATs vejledning i, hvordan du skal forholde dig, hvis én eller begge nummerplader bliver stjålet.

SKAT: Stjålne og mistede nummerplader

Hvis din bil er leaset

Hvis du har leaset din bil, og dine nummerplader bliver stjålet, skal du rette henvendelse til dit leasingselskab. Hvis din bil er leaset hos Alm. Brand kan du kontakte os på 35 47 70 03.

Hvis du kommer til at gøre skade på andre personer, skal du anmelde det i Mit Kundeoverblik.

Hvis der sker en arbejdsskade på dine briller, skal du anmelde det i Mit Kundeoverblik.

Skader, der vedrører dyr, skal anmeldes i Mit Kundeoverblik.

Sager i forbindelse med Teknisk forsikring kan anmeldes mandag til torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8-16 på 87 93 96 50.

Er din skade opstået i forbindelse med arbejde skal du anmelde den gennem virk.dk. Du skal ikke foretage dig yderligere og hører fra os så snart vi har nyt om sagen.

Har du brug for hjælpe til at anmelde din skade på virk.dk, kan du ringe til Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring mandag til fredag kl. 9-12 på 70 80 85 60.

Du kan finde yderligere oplysninger og generel information om arbejdsskadeforsikring på aes.dk

Tilføj dokumentation til din skade

Hvis du ikke allerede har vedhæftet billeder eller anden dokumentation til din skadeanmeldelse, kan du nemt gøre det her.

Her har du også mulighed for at stille et spørgsmål til din anmeldelse, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Du skal bare logge på med dit kundenummer og skadenummer.

Tilføj dokumentation

Alm. Brand anvender cookies

- og til mere end bare at spise. Cookies er nødvendige for at få vores website til at fungere. Vi bruger vores egne cookies og tredjeparts-cookies til statistik, markedsføring og integration af tjenester. Klikker du videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies